Біля Львова на аукціоні продали дві земельні ділянки. Що планують збудувати

3148 0
До бюджету вторгували понад 5 мільйонів гривень.
Фото умовне

Фото умовне

У Львівській громаді продали дві земельні ділянки під комерцію з аукціону. До бюджету вторгували понад 5 мільйонів гривень. 

Джерело: Львівcька громада. Агломерація

За ділянку, що на вулиці Тракт Глинянського, біля будинку № 34, одразу змагалися п’ять фірм. Ціна землі збільшилася у понад два рази. Львівська міськрада продала під комерцію 0,06 га землі житлової та громадської забудови. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю.

Читайте також: Біля Львова на аукціоні продали землі на понад 4,7 млн грн

Як розповіли в управлінні земельних ресурсів, починалися торги зі стартової ціни – 1 981 250 грн. Викупило ділянку АТ «Закритий» недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Скайлайн» за 4 688 888 грн.

Також вперше на аукціоні продали землю у Малих Підлісках. Там мають збудувати перший у громаді заклад торгівлі. 0,2 га продали з другої спроби. Землю придбала за 781 300 грн фізична особа. Стартова ціна ділянки становила 773 300 грн

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!