У Львові та околицях продадуть 8 земельних ділянок – одну під житловий будинок. Яка вартість

2790 0
Серед сформованих лотів лише один призначений для будівництва житла.
Умовне фото

Умовне фото

У лютому та березні місто планує продати рекордно вісім земельних ділянок. Дві можна придбати на аукціоні вже наступного тижня – 20 лютого. Ще 6 – у березні. 

Джерело: Львів.Містобудування

Загалом йдеться про 8 земельних ділянок: дві – у Дублянах, одна – у Зарудцях, решта – у Львові. Від найдешевшої за понад 600 тисяч гривень у Зарудцях і до найдорожчої – понад 43 млн грн в промозоні Львова. Серед сформованих лотів лише один призначений для будівництва житла.

Зокрема, 20 лютого на е-аукціоні можна придбати земельні ділянки у Дублянах та Львові:

На проспекті Червоної Калини у Дублянах продають 0,57 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яких досі немає. Ділянка – за 3 км від центру міста у районі малоповерхової забудови. Стартова ціна лоту – 5,2 млн грн.

Цього ж дня продаватимуть 0,08 га на вулиці Нагірній біля будинку № 70. Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Ціна стартує від 1,3 млн грн.

Наступного місяця відбудуться ще два аукціони – 5 та 19 березня.

5 березня продаватимуть понад 5 га на вул. Північній (проєктованій). Для розміщення та експлуатації будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. По сусідству успішно працюють відомі українські та зарубіжні бренди. Щоб не об‘їжджати все місто, є зручний заїзд з Кільцевої. Стартова ціна – 43,3 млн грн.

19 березня на аукціоні буде 5 лотів:

Понад 2 га місто продаватиме у промзоні «Сигнівка», а також на вулицях Є. Патона, Суботівській – Іванни Блажкевич. У Дублянах на вулиці Сонячній. Та вперше у Зарудцях на вулиці. Франка.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!