У Львові зіштовхнулися близько 27 автомобілів. Є ускладнення в русі. Оновлено

3024 0
Вранці у Львові та області спостерігається густий туман.
Фото: поліція

Фото: поліція

У четвер, 21 березня, на Скнилівському мості у Львові сталося три масштабні аварії за участі близько 27 автомобілів. Є ускладнення в русі. Про це повідомила Патрульна поліція Львівщини.

«На Скнилівському мості, що на вулиці Городоцькій сталося три ДТП, зіштовхнулося близько 25 транспортних засобів. Рух шляхопроводом здійснюється у реверсному режимі лише однією смугою з шести», – йдеться в повідомленні.

Оновлено. Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що зіткнулося 27 автомобілів. 

«Об’їхати ДТП можна через Кільцеву, та вулицю Авіаційну. Громадський транспорт відновив свою роботу по звичному маршруту. Автобуси курсують по Скнилівському мості з затримкою», – написав він у Facebook.

Зазначимо, вранці у Львові та області спостерігається густий туман. 

Нагадаємо, що за такого туману водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари, пішоходів – переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях, а також користуватися світловідбивачами (стрічки, наклейки, жилет тощо), щоб водії могли вчасно побачити на дорозі.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80.


___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: ДТП Львів

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!