На правах реклами

Біля Львова відкрили парк розваг із анімованими динозаврами. Фото

75750 0
Tvoemisto.tv покаже відео наживо з парку розваг «УРУРУ» у понеділок, 6 липня, на сторінці у Фейсбуку та на ютюб-каналі.
Фото: RossHelen Photographers

Фото: RossHelen Photographers

Поблизу Львова відкрили парк розваг «УРУРУ» із гірками, сітками та анімованими динозаврами. Розташований він на території відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів», що за 12 км від міста.

Як розповідає Tvoemisto.tv креативний директор та автор ідеї парку Роман Санін, наразі стартував лише перший етап розваг на території, із часом атракцій тут буде ще більше. Зокрема, зараз в «УРУРУ» можна лазити та стрибати у сітках, кататися на гойдалках, з’їжджати з гірок. Родзинка парку – величезні анімовані динозаври, яких тут 22. На дотик вони м’які, рухаються, як живі, і виглядають дуже натурально. Як тільки проходите повз них – вмикаються датчики, і динозаври починають ще й видавати звуки.

Діти, за словами Романа Саніна, проводять тут від двох до трьох годин, а також вже матимуть змогу і перекусити: з’їсти морозива, попити соку тощо. Вхід на територію для відвідувачі, вищих 90 см, – 150 грн. А хто нижче 90 см – може пройти безкоштовно. При вході можна отримати браслет. На території дотримуються всіх протиепідеміологічних заходів – працівники в масках, на кожному вході є антисептики.

«Заходити на сітку дорослі можуть з дітьми, аби прослідкувати за їхньою максимальною безпекою. Дорослі теж можуть тут побешкетувати й пострибати разом із малечею», – каже Роман Санін.

Старі парки за кордоном, з 80-90-х років, зараз виглядають дуже сучасними. Це, продовжує Роман Санін, тому, що їх постійно оновлюють, принаймні, на початку й в кінці сезону. Так само робитимуть і в парку розваг «УРУРУ» – динозаврів та гірок буде щоразу більше. Роман Санін зізнається, що має завдання зробити так, «аби дитина зайшла чистою, а вийшла брудною, бо якщо виходить чистою, то, отже, не набавилася і не набігалася». Восени або вже наступного весняного сезону планують відкрити основний парк, який він називає «Шалені гірки», та аналогів якому в Україні ще немає.

«Найкращий показник для нас – це задоволені діти. А тут вони можуть і погратися, і побігати, пострибати, послухати звуки динозаврів – загалом все є, щоби вони раділи», – каже автор ідеї.

Парк розваг на території «Бухти Вікінгів» розташований за адресою: вул. Лісова, 14, Старе село, Львівська область. Це – 12 км від Львова в напрямку Бібрки по трасі Н09. Деталі можна уточнити за телефоном: (067) 512 55 55.

Додамо, що Tvoemisto.tv покаже відео наживо з парку розваг «УРУРУ» у понеділок, 6 липня, на сторінці у Фейсбуку та на ютюб-каналі.  

Фото: RossHelen Photographers


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!