Біля парку Франка у Львові збудують будинок з мансардою. Візуалізація

4159 0
Реконструкцію проводитимуть у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

У Львові на вулиці Юрія Дрогобича, 8-А, яка починається від вулиці Костюшка, збудують 4-поверхівку із мансардою. Відповідні містобудівні умови та обмеження львів'янці Уляні Собенко надав сьогодні, 14 травня, виконавчий комітет Львова.

Читайте також: У Львові на вулиці Очеретяній зведуть багатоповерхівку та відремонтують дорогу 

Гранично допустима висота будинку з надбудовою має бути до 15,80 метрів, ділянку дозволили забудувати на 50%.

Реконструкцію проводитимуть у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста.

Після реконструкції тут постане будинок на 4 поверхи із мансардою.

ФОП Уляна Собенко, за даними платформи Youcontrol, зареєстрована у Львові у 2004 році і спеціалізується на діяльності готелів і засобів тимчасового розміщування.

Додамо, що за адресою Юрія Дрогобича,№ 8 розташовані декілька будинків, об'єднаних у спільне подвір'я. Тут у 1940-1950-х роках розташовувалася артіль «імені 7 Листопада» львівського облліспромсоюзу, що спеціалізувалася на виготовленні та реставрації художніх меблів.

Будинки є пам'яткою архітектури місцевого значення. Тепер тут веломагазин-майстерня «СпортЦех» та хоум-лаунж-кафе «ЛампаДа».

Христина Гоголь

Візуалізація ЛМР

 

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!