Біля перехрестя Хмельницького – Липинського у Львові буде квазі-кільце

8894 0
Так зване квазі-кільце утвориться навколо «Епіцентру».
Фото: google maps

Фото: google maps

У межах реконструкції вулиці Хмельницького у Львові в районі перехрестя вулиць Липинського і Хмельницького змінять організацію дорожнього руху. 

Днями таке рішення підтримали на комісії з безпеки дорожнього руху, хоча зміна організації руху на кільці Липинського – Хмельицького була передбачена ще проєктом реконструкції вулиці

Зокрема вулиця Кукурудзяна стане односторонньою тільки на виїзд на кільце. У міськраді вважають, що таким чином не буде затору: машини з кільця не можуть швидко заїхати на вул. Кукурудзяну і блокують все перехрестя. Так зване квазі-кільце утвориться навколо «Епіцентру».

На кільці Липинського – Хмельницького також реорганізують рух за схемою Roundabout. На кількох заїздах на кільце облаштують острівці безпеки. Із вулиці Липинського на Хмельницького можна буде заїхати двома смугами, а вихати – однією.

Додамо, що на вулиці Богдана Хмельницького 8 травня розпочали реконструкцію, в межах якої замінять внутрішні мережі, облаштують велодоріжки та прокладуть асфальт. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.

Її закриватимуть та відкриватимуть частинами. Ремонтні роботи триватимуть близько року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!