Біля Сихівського моста планують звести торгово-офісний центр та готель

5926 0
У ДПТ внесли зміни, що стосуються ділянки площею 2,7 га.
Фото: Google maps

Фото: Google maps

Біля Сихівського моста планують звести торговельно-офісно готельний комплекс.  Відповідні зміни до детального плану території погодили в районі вул. Зеленої, Навроцького, просп. Червоної Калини та вул. Проектованої під час пленарного засідання сесії ЛМР 23 серпня.

Це рішення вносить зміни та уточнення в Детальний план території в районі вул. Проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини у м. Львові , який Львівська міська рада затвердила у 2016 році. Проєкт детального плану території охоплює територію площею до 61,97га. У ДПТ внесли зміни, що стосуються ділянки площею 2,7 га.

Територія проєктування розташована у сформованому міському кварталі змішаної не житлової, громадської, виробничої та комерційно-складської забудови. По типу забудову на території ДПТ можна поділити на не житлову забудову, громадську забудов, забудову комерційно-складських та виробничих будівель.

Читайте також: На Сихові цього року хочуть відремонтувати доріг на 13,7 млн грн

Наразі на цій території розташовані склади та виробничі приміщення. В межах території внесення змін передбачається створення приблизно 200-300 робочих місць. Також облаштують підземний паркінг під громадською будівлею на 33 машино-місця та можливе розташування паралельних паркомісць вздовж вул. Угорської з чергуванням з влаштуванням озеленення.

Нагадаємо, що у Львові в районі вулиць Пасічної-Зеленої збудують каплицю та молодіжний центр із недільною школою на 80 учнів при парафії св. Василія Великого УГКЦ у Сихівському районі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!