Бійці Львівської тероборони показали, як атакували ворога з повітря. Відео

2144 0
Після влучної атаки з повітря в окупантів – два важких поранених, а для їхньої евакуації ворог задіяв ще півтора десятки військових.
фото: 103 бригада сил тро зсу

фото: 103 бригада сил тро зсу

Оператори БпЛА 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ опублікували відео ефективної атаки ворога з повітря. Про це йдеться на сторінці бригади у Фейсбуку.

Після влучної атаки з повітря в окупантів – два важких поранених, а для їхньої евакуації ворог задіяв ще півтора десятки військових.  

«Щодня аеророзвідники підрозділів 103 бригади проводять десятки бойових виходів на позиції. Вони виявляють ворога, коригують артилерійські удари і самі знешкоджують окупантів за допомогою систем скидів та небезпечних «подарунків». Завдяки нашим «очам» у небі, ворог не матиме спокою, поки не забереться із нашої землі», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львівському захиснику Дмитру Бублику присвоїли звання Героя України

Нагадаємо, що бійців 103-ї бригади територіальної оборони нагородили за виконання бойових завдань. Відзнаками нагородили бойових медиків, бійців, які брали участь у звільненні Донеччини та військовослужбовців різних розділів бригади. 

_________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: 103 бригада

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!