Бійців львівської бригади нагородили «За військову службу Україні»

1641 0
Нагороди вручив командир бригади полковник Валерій Курко.
Фото: 103 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ

Фото: 103 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ

Військовослужбовців одного з батальйонів 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ відзначили державними нагородами. Їх вручив командир бригади полковник Валерій Курко.

Джерело: 103 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ

Бійцям вручили медалі «За військову службу Україні» за підписом президента України. Нагороди захисники отримали за мужність і відвагу, самовіддані дії, виявлені у захисті державних інтересів України.

«Кожен військовослужбовець, який зараз захищає Батьківщину, вартий подяки та винагороди. Але ви, ваші родини, діти, мають особливу підставу пишатись своїми захисниками. Дякую за службу, за відповідальність та мужність. За те, що власним прикладом надихаєте побратимів!», – зазначив командир бригади.

Читайте також: Львівському захиснику Дмитру Бублику присвоїли звання Героя України

Нагадаємо, що раніше бійців 103-ї бригади територіальної оборони нагородили за виконання бойових завдань. Нагороди вручали керівник управління ТРО «Захід» Збройних Сил України Олександр Кяго та командир 103 бригади тероборони Валерій Курко. Відзнаками нагородили бойових медиків, бійців, які брали участь у звільненні Донеччини та військовослужбовців різних розділів бригади. 

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!