«Благаємо вас – залишайтеся вдома». Лікарі інфекційної лікарні звернулися до львів’ян

28105 0
За ніч у лікарні померли двоє хворих із підтвердженим діагнозом. На лікуванні перебувають 89 хворих.
Фото: Ігор Берник

Фото: Ігор Берник

Лікарі Львівської обласної інфекційної лікарні, які сьогодні борються за життя хворих із COVID-19, звернулися до львів'ян із закликом залишатися вдома, дотримуватися карантинних заходів через загрозу поширення коронавірусу.

Читайте також: На Львівщині у 245 людей – коронавірус. Ще двоє осіб померли

За словами заступника головного лікаря медзакладу Ігоря Берника, 18 квітня із лікарні виписали з одужанням від Covid-19 трьох пацієнтів, серед яких один медпрацівник. То ж на лікуванні зараз перебувають десятеро медиків. 

На жаль, за ніч померли двоє пацієнтів – 59-річна жінка і 80-річний чоловік із підтвердженим діагнозом. В обох хворих були двостороння пневмонія і супутні захворювання. Вони були переведені в обласну інфекційну лікарню з інших медзакладів.

Також вночі помер 64-річний пацієнт із підозрою на COVID-19, який мав важкі захворювання дихальної, серцево-судинної систем, ускладнення з боку нирок та інших органів та систем.

Читайте також:  Що відомо про двох пацієнтів, які вночі померли через ускладнення від коронавірусу

У лікарні перебувають 89 хворих, 59 з підтвердженим діагнозом Covid-19. Стан хворих у відділеннях середньої тяжкості, у 15-ти тяжкий. У реанімацію із одного з відділень переведено двоє хворих із Covid-19. Стан пацієнтів важкий.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!