Благодійний фонд «Рідні» запустив новий проєкт про усиновлення в Україні

5292 0
У межах проєкту працює «гаряча лінія» Фонду, де всі охочі зможуть отримати консультацію фахівців щодо усиновлення.
Фото: БФ "Рідні"

Фото: БФ "Рідні"

Із 1 червня в ефірі 24 каналу стартував новий проєкт – про усиновлення дітей «Рідні». Щопонеділка о 19:30 глядачі матимуть змогу побачити історії десяти героїв з різних куточків України, які  діляться своїми розповідями про усиновлення та створення сім’ї.

Кожен із учасників проекту в своєму житті наважився на великий крок – стати батьками для дітей-сиріт, створити прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу. Що спонукало їх стати батьками для однієї, двох чи навіть дванадцяти дітей – дивіться у спільному проєкті 24 каналу та Фонду «Рідні».

У межах проєкту працює Гаряча лінія Фонду «Рідні», де всі охочі можуть отримати інформаційну консультацію про усиновлення.

Ви зможете дізнатися інформацію про те, що потрібно для того, щоб почати процес усиновлення та якими мають бути ваші подальші кроки. Також, за потреби, ви матимете змогу отримати правову допомогу від юридичних партнерів фонду.

Фонд не займається посередницькою діяльністю та не заміняє функцій держави у процесі усиновлення (удочеріння).

Телефонуйте на гарячу лінію за номером:

0 800 300 484, а також переходьте на сайт ridni.org.ua

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!