Благодійний гастро-вечір і відкриття виставки «Мистецький фронт». Куди піти у Львові

1913 0
Підготували для вас добірку подій, які можна відвідати у Львові.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Благодійний гастро-вечір «Українська перемога»


Коли: 21 жовтня, 18:30;

Де: Ресторан «Валентино»;

Скільки: 1100 грн.

21 жовтня у ресторані «Валентино», що на вул. Остапа Нижанківського, 20, відбудеться гастро-вечір. Для відвідувачів розробили спеціальне меню, де кожна страва має свою унікальну техніку приготування. За усі зібрані кошти ресторан придбає продукти, щоб випікати та забезпечувати випічкою і хлібом потребуючих людей, які проживають на раніше окупованих територіях України.

Зазначимо, ще на початку жовтня команда вирішила запровадити новий благодійний формат — гастро-вечері на постійній основі. Кошти які збирають, використовують для закупівлі продуктів, зокрема солодощів, енергетичних батончиків для військових, а також для випікання хліба.

Відкриття збірної виставки «Мистецький фронт»


Коли: 21 жовтня о 18:00;

Де: Галерея ХотАртХо;

Скільки: вхід вільний.

21 жовтня у галереї ХотАртХол, що на вул. Кушевича 1, відбудеться відкриття виставки «Мистецький фронт».  У межах виставки представлять 36 робіт, таких художників: Антон Логов, Анатолій Квітка, Марія Парамонова, Святослав Базюк, Наталія Пономарьова, Ярослава Школьна, тощо.

«Ця виставка створена, щоб надати художниками трибуну для висловлювання та можливість отримати зворотній зв'язок від суспільства», – повідомили організатори. 

Оглянути експозицію можна до 11 листопада, щодня з 11:00 по 20:00. 

Прем’єра вистави «Привид замку Кентервіль»


Коли: 23 жовтня, о 12.00 та 16.00;

Де: Перший театр;

Скільки: 70-80 грн.

За оповіданням «Кентервільський привид» Оскара Уайльда відбудеться музична вистава «Привид замку Кентервіль». Ця вистава про те, як бути з минулим, як воно живе з теперішнім і як асимілюватись разом.

Майстер-клас з витинанки 

Коли: 22 жовтня, 12:00, 15:00

Де: Площа Ринок, 9

Скільки: 700 грн.

У Львові відбудеться майстер-клас з витинанки для дорослих. Учасники ознайомляться з технікою витинанки. Всі необхідні матеріали видадуть. Тривалість 1,5-2 години. Усі виручені кошти підуть на підтримку ЗСУ. Обов’язкова попередня реєстрація в приватні повідомлення до мисткині Дарії Альошкіної.

Вистава «Я НОРМ»

 

Коли: 20 жовтня (19:00) і 21 жовтня (18:00);

Де: Львівський театр ляльок;

Скільки: 250 грн.

У четвер і п'ятницю у львівському театрі ляльок покажуть вистава воєнного часу «Я НОРМ» – місце дії Буча. Прем'єра за п'єсою львівської драматургині Ніни Захоженко відбулася у Харкові на початку липня 2022 року. Віковий ценз – 15+

«Це наш супротив, наша молитва, наші роздуми, наша спроба розмовляти про сучасність», – розповіла режисерка вистави Оксана Дмітрієва.

Підготувала Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!