Київ

Блогерів, які поширювали роботу ППО у соціальних мережах, відправили під домашній арешт

838 0
Підозрюваним заборонено залишати місце проживання до 31 липня 2023 року
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Чотирьом особам, яких підозрюють у поширенні в інтернеті інформації про роботу ППО та наслідки ураження повітряних цілей, обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це повідомляє столична прокуратура.

Згідно з ухвалами суду підозрюваним заборонено залишати місце проживання до 31 липня 2023 року.

Нагадаємо, Служба безпеки України встановила особи шістьох мешканців столиці, які поширювали інформацію про роботу сил ППО під час масованої атаки рф на Київ 16 травня.

Крім того, кіберфахівці СБУ заблокували роботу онлайн-камер, які в автоматичному режимі фіксували роботу української протиповітряної оборони.

Пізніше столичні поліцейські викрили ще дев’ятьох громадян, які публікували у соцмережах відео роботи ППО.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!