Борису Джонсону в університеті Франка вручили почесне звання

1471 0
Під час вручення Борис Джонсон виголосив інавгураційну промову.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Сьогодні, 9 вересня, до Львова приїхав експрем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. Він, зокрема, прибув до Львова, щоб отримати почесне звання «Доктор Honoris Causa Львівського національного університету ім. Івана Франка».
 

«Шановний пане Борисе Джонсоне, вельмишановні пані та панове, за відомим висловом, саме у темні часи найкраще видно світло людини. У часи нерішучості та дезорієнтацї найяскравіше проявляються особистості, що не зраджують ідеалам добра і справедливості. У складні для світу часи відповідальність на себе беруть найсміливіші. Такою особистістю є Борис Джонсон, політична кар'єра якого є яскравим свідченням сміливості і обстоювання принципових рішень»– сказав під час вручення ректор ЛНУ Володимир Мельник.

Читайте також: До Львова приїхав Борис Джонсон

Під час вручення Борис Джонсон виголосив інавгураційну промову:

Нагадаємо, 8 вересня колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон з неоголошеним візитом приїхав у Київ для участі у форумі Ялтинської європейської стратегії (YES). Сьогодні, 9 вересня, він приїхав до Львова. Міська влада разом з Борисом Джонсоном вшанували пам‘ять загиблих Захисників України та Героїв Небесної Сотні. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!