Україна

Боснія і Герцеговина – Україна. Де дивитися футбольний матч

16758 0
Матч прийматиме Боснія і Герцеговина на стадіоні «Біліно поле».
Фото: Андрій Павелко

Фото: Андрій Павелко

У четвер, 21 березня, збірна України зіграє на виїзді проти національної команди Боснії і Герцеговини в рамках півфіналу плей-оф кваліфікації на чемпіонат Європи. 

Переможець протистояння вийде у фінал свого шляху, де і побореться за путівку на Євро-2024. Поєдинок Боснії і Герцеговини з Україною пройде в місті Зениця на стадіоні «Біліно поле». Стартовий свисток зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

Переможець протистояння зіграє з переможцем матчу Ізраїль/Ісландія. У фінальному поєдинку визначиться збірна, яка зіграє на чемпіонаті Європи-2024.

Додамо, що збірні України та Боснії і Герцеговини вже зустрічалися раніше. Команди двічі виступили у межах Чемпіонату світу-2022. У першому матчі, який відбувся у Львові, Україна зіграла внічию, проте вже у виїзному національна збірна розгромила опонента з рахунком 2:0. 

Склади команд

Україна: Трубін, Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Сидорчук, Зубков, Зінченко, Судаков, Мудрик, Яремчук.

Боснія і Герцеговина: Піріч, Дедич, Гойкович, Колашинац, Хаджикадунич, Рахманович, П'яніч, Крунич, Цимирот, Хайрадинович, Джеко.

Де дивитися матч

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Боснія і Герцеговина - Україна, яка розпочнеться 21 березня о 21:45 за київським часом.

Крім того, матч покаже відеосервіс MEGOGO, регіональні телеканали «Суспільного» та сервіс Volia.tv.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!