Брат загиблої в ДТП на Львівщині звинувачує в аварії Петра Димінського

8329 0
Вчора на трасі Львів – Краковець сталася смертельна аварія за участі автомобіля, що належить бізнесменові.
ГУ НП у Львівській області

ГУ НП у Львівській області

«Близько 15.00 год. вона виїхала на своєму авто зі Львова в напрямку села Ямельня Яворівського району, де проживала. В дозволеному місці вона повернула ліворуч в сторону села. В цей час Мерседес моделі S-65 AMG (н/з АС0277ВР), яким керував Димінський, в супроводі позашляховика марки Lexus (н/з ВС0222СК), грубо порушивши ПДР, на великій швидкості в населеному пункті здійснив обгін у недозволеному місці. Внаслідок цього сталася страшна ДТП, в якій загинула моя сестра», – написав Степан Мацевко. 
 
В ДТП загинула 31-річна Наталя Тріла. Її брат стверджує, що сам Димінський після ДТП пересів у Lexus, а його охоронець стверджував, що за кермом знаходився саме він, а не його начальник. Степан Мацевко закликає свідків зголошуватися
 
Тим часом у поліції повідомили, що у вказаний час поблизу села Ямельня Яворівського району на автодорозі Львів – Краковець  водій автомобіля «Мерседес Бенц С65» скоїв зіткнення з автомобілем «Опель Астра». У повідомленні вказано, що водієм «Мерседеса» був 43-річний водій. Особу водія та власника авто у поліції не розголошують. 
 
Власні джерела Tvoemisto.tv підтвердили, що авто дійсно належить Петру Димінському. 
 
Як відомо, 62-річний Петро Димінський є бізнесменом і політиком, президентом ФК «Карпати» та власником інформагентства «Zik». 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!