Київ

Братислава передасть Києву 25 міських автобусів

848 0
Їх вже готують до відправки.
Міські автобуси Братислави

Міські автобуси Братислави

Київ домовився зі столицею Словаччини – Братиславою про допомогу, зокрема у налагодженні роботи реабілітаційного центру для військових, також місто передасть 25 міських  автобусів. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, який зустрівся з очільником словацької столиці.
 
«Сьогодні Братислава є прикладом змін та інновацій. І вже може успішно конкурувати з таким містами, як, наприклад, Відень. Також Братислава була одним з 4 міст-підписантів Пакту вільних міст, до якого минулого року приєднався і Київ. Міста Пакту відстоюють права місцевого самоврядування», – написав Кличко.
 
 
Він додав, що міста обговорили подальшу співпрацю у сфері майбутнього відновлення України та Києва, зокрема мер Братислави Матеуш Валло запропонував допомогу в залученні світових фахівців з консалтингу у відновленні інфраструктури та розвитку транспортної системи.
 
Додамо, Кличко звільнив керівника комунального підприємства «Київтранспарксервіс»

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, Кличко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!