У поїзді Київ – Хелм з'явиться нове меню

1440 0
Уперше якісні десерти від українського виробника стануть доступними в поїздах «Укрзалізниці».
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

У меню «Укрзалізниці» має з'являться смаколики – пряники, брауні та арахісове печиво. Десерти від українського виробника будуть доступними у всіх поїздах, пишуть в компанії Milk Bar.

«Улюблене арахісове печиво, шоколадне печиво, брауні та пряники можна замовити в потягах міжнародного спрямування Київ  Хелм. Солодощі вже встигли проявити себе, як відмінні компаньйони на довгі відстані й зроблять вашу поїздку теплішою та солодшою» про це повідомила компанія Milk Bar у своєму Instagram.

 

«Спробувати смаколики можна в поїзді №23/24 Київ – Хелм. Солодощі з’явились в рейсах вже відзараз: куштуйте, залишайте свої відгуки – ми обов’язково все прочитаємо! Продовжуємо робити подорожі смачнішими разом»написали в Укрзалізниці.

Нагадаємо, нещодавно Milk Bar стали резидентами Київського центрального вокзалу. У магазині на залізничному вокзалі можна придбати з собою в дорогу найпопулярніші десерти мережі «Три молока» та «Банана пудинг», а також інші солодощі: імбирні печива, льодяники та брауні. А відтепер це зробити буде ще простіше  відразу в потязі.

Ігор Ющенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!