Бренд ZARA повертається в Україну після дворічної перерви

6567 0
Йдеться про відкриття магазинів на початку квітня.
Фото: Forum Lviv

Фото: Forum Lviv

Мережа магазинів ZARA готується до відкриття своїх магазинів в Україні після дворічної перерви. Про це повідомило видання «Економічна правда». 

Іспанська компанія Inditex, яка є власницею бренду, надала інформацію місцевим орендодавцям, що почне відкривати свої магазини вже у квітні цьогоріч. 

«Inditex планує знову відкрити 50 із понад 80 магазинів у країні. Відновлення роботи почнуть з 20 магазинів, зокрема у торгових центрах Києва.  У компанії підкреслили, що Inditex надаватиме пріоритет безпеці співробітників і клієнтів і адаптуватиме свої плани до ринкових обставин. Деяких українських співробітників вже відправили на навчання до Польщі для підготовки до повернення на роботу», – вказують журналісти. 

Зазначимо, що компанія закрила свої магазини в Україні, до яких входять бренди ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti та Bershka, в день повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого 2022 року. Попри закриття магазинів, вона продовжувала платити податки та заробітну плату своїм працівникам. 

Нагадаємо, що у торгово-розважальному центрі Victoria Gardens свою роботу відновив популярний магазин шведського одягу та косметики H&M,  який закрили з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!