Бронзова призерка Костевич не вийшла у фінал Олімпіади у стрільбі

1184 0
Після першої кваліфікації Костевич була шостою, а за підсумками другої - 23.

Бронзова призерка Олімпіади-2020 у Токіо Олена Костевич не змогла пройти другий етап кваліфікації з кульової стрільби, передає «Футбол Україна».  

Читайте також: Перша ракетка України програла у півфіналі в Токіо, але побореться за бронзу 

Йдеться про кульову стрільбу з 25 метрів. У кваліфікації вона посіла 23 місце в стрільбі з пневматичного пістолета з 25-метрової дистанції і закінчила виступ на Олімпіаді.

Після першого раунду кваліфікації Костевич входила у топ-6, вона вибила 292 очки із 300 можливих, але пізніше помилилася і не потрапила у фінал. Олімпійською чемпіонкою стала представниця Олімпійського комітету Росії Віталіна Бацарашкіна.

Кваліфікація кульової стрільби з пістолета на дистанції 25 метрів проходила у дві стадії. Спочатку спортсменки мали провести три серії по десять пострілів, після чого повинні були повторити це у швидкісній стрільбі.

Читайте також: Плавець Романчук приніс Україні бронзову медаль на Олімпіаді у Токіо 

Нагадаємо, що раніше спортсменка отримала бронзову медаль у стрільбі з пневматичного пістолета серед змішаних команд на Олімпіаді у Токіо.

Для Костевич це не перші Ігри. Вона вже отримувала «золото» на Олімпіаді-2004 і дві «бронзи» ​​на Олімпіаді-2012.

Додамо, що сьогодні, у сьомий день Олімпіади, крім Костевич, кваліфікацію не пройшли легкоатлет Андрій Проценко, який не зумів з трьох спроб взяти висоту в 2,28 метра, Микита Нестеренко в метанні диска, також у боксі з 1/4 фіналу вилетіла Анна Лисенко, а в дзюдо з 1/8 - Єлизавета Каланіна.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!