Британська компанія почала бурити нову нафтову свердловину на Львівщині

3522 0
На буріння планують витратити 20 днів.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Британська компанія Cadogan Petroleum plc. розпочала буріння нової нафтової свердловини Вовче-2 у Турківському районі на Львівщині на території Бітлянського нафтогазового родовища. Про це компанія повідомила на сайті Лондонської біржі.

Зазначається, що за допомогою цієї свердловини компанія збирається дослідити потенціал площі, яка розташована біля старішого нафтового родовища. Буріння триватиме 20 днів, і якщо воно буде успішне, свердловину будуть далі експлуатувати.

Крім того, у листопаді Cadogan Petroleum plc. збирається розпочати буріння свердловини Блаж-10 глибиною 3,5 км на Монастирецькому родовищі на Львівщині. Бурові роботи тут триватимуть близько трьох місяців.

Cadogan Petroleum plc. – бритнаська компанія, яка займається видобутком нафти та газу в Україні, володіє 8 ліцензіями. Її акції котируються на Лондонській фондовій біржі. Згідно з аналітичною системою YouControl, у 2008 компанія заснувала в Києві ТОВ «Кадоган Україна», яке займається оптовою торгівлею паливом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!