Британська розвідка: У рф – труднощі з протиповітряною обороною

723 0
росії непросто протидіяти повітряним загрозам в глибині власної території.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Британська розвідка вважає, що інциденти на російських аеропортах в глибині території рф свідчать про труднощі у росії з тим, аби закривати усі потреби наявними засобами протиповітряної оборони. Про це йдеться в огляді Міноборони Британії про війну в Україні за 29 грудня.

Джерело: Європейська правда

Розвідка нагадує, що вранці 26 грудня військовий аеродром в енгельсі, один з тих, де базуються російські стратегічні бомбардувальники, вдруге за останні три тижні зазнав атаки, нібито безпілотниками. 

Читайте також: Російська ракета влучила у будинок на Івано-Франківщині. Фото

«росія тривалий час з великою увагою ставилася до підтримання передових наземних систем ППО, та зараз стає все більш очевидно, що рф непросто протидіяти повітряним загрозам в глибині російської території. Перший виклик для росії, можливо – велетенська потреба у сучасних системах ППО середньої дальності, як Панцир-С1, які могли би зіграти основну роль у протидії безпілотникам. Окрім як для точкового захисту стратегічно важливих об’єктів, як енгельс, ці системи зараз необхідні у великій кількості для прикриття польових штабів поруч з лінією фронту в Україні», – пояснюють там.

Нагадаємо, за минулу добу українські захисники знищили ще 790 російських військових. Загальні втрати рф у війні складають 104560 солдатів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!