Британці подарували 30 позашляховиків львівським військовим

1063 0
50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт.
Фото: лова

Фото: лова

Британські фермери передали 30 позашляховиків для військових Львівщини. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

«Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт в межах ініціативи фермера Марка Лерда «Пікапи для Миру», – написав він.

Позашляховики укомплектували генераторами та медикаментами. Відповідно до запитів, які військові формування скерували у Львівську ОВА, автомобілі передали оборонцям з 24 ОМБр імені короля Данила, 125 бригаді, 150 ТрО ЗСУ та Повітряному Командуванню «Захід» – для підсилення мобільних вогневих груп, які збивають над Львівською областю ворожі ракети та «шахеди».

Читайте також: На Львівщині мати Героя передала сто тисяч гривень на ЗСУ

Нагадаємо, що завдяки податкам містян мерія придбала і передала військовим 2 системи радіоелектронної боротьби, 2 квадроцикли та 30 акумуляторних пил. 

Фото: Львівська ОВА

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!