Будівлю кардіоревматологічного санаторію у Львові продають за 11 мільйонів гривень

2020 0
Електронний аукціон проведуть 7 лютого.
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Львівська облрада виставила на продаж будівлю кардіоревматологічного санаторію, що на вулиці Коновальця, 144, 146. Вартість будинку оцінюють у 11,4 млн грн.

Читайте також: Мрія про велике. Навіщо у Львові хочуть об’єднати Охматдит і Чорнобильську лікарню

До комплексу споруд. що виставили на продаж, входить корпус №1 площею 396,0 кв. м та корпус №2 площею 190 кв. м, огорожа, фонтан, замощення, їдальня на 54,8 кв. м, овочесховище, гараж, склад, хвіртки та ворота.

Будівля займає земельну ділянку площею 0,44 га та призначена для будівництва та обслуговування будівель громадської забудови. Електронний аукціон проведуть 7 лютого.

50% коштів від продажу мають передати «Охматдиту» та Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центру, а ще 50% – у обласний бюджет розвитку. Санаторій через брак коштів не працює з 2017 року. 

Читайте також: Львівська облрада передала Львову приміщення на Короленка під Центр опіки сиріт за 40 млн грн

Нагадаємо, що 19 листопада Львівська обласна рада реорганізувала Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій, приєднавши його до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит». Його робітники вимушено не працюють, але отримують зарплатню. Після реорганізації закладу їх переведуть на роботу в «Охматдит».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!