На правах реклами

Битва майстрів 3D. Триває конкурс на найкращу візуалізацію «Музею Свободи», де можна виграти 2000€

934 0
4 квітня студія креативної архітектурної візуалізації HISM розпочала не просто конкурс, а справжню битву за створення найкращої ЗD візуалізації «Музею Свободи». Сьогодні детально розповідаємо, як долучитися до поєдинку та що отримають переможці.

Студія креативної архітектурної візуалізації HISM оголосила конкурс на створення найкращої ЗD візуалізації «Музею Свободи». Скориставшись шансом, можна не лише зробити внесок у розробку чогось надзвичайного, а й виграти 2000€.

Про конкурс

«Badgers Battle» від HISM — конкурс для майстрів та новачків у 3D-візуалізації як з України, так і з усього світу, які долають межі можливого. Приєднавшись до боротьби талантів, є можливість переконатися, що вся спільнота ARCHVIZ дізнається про вас.

Креативний директор HISM Олексій Ніжніковський пояснює:

Як взяти участь:

  1. Зареєструватися на сайті конкурсу.
  2. Підготувати візуалізації інтер’єру та екстер’єру «Музею Свободи» на основі архітектурного проєкту, що його надає студія.
  3. Завантажити готові роботи в особистому кабінеті на сайті.

Прийом робіт завершується 16 травня.

Що отримають переможці

Переможці «Badgers Battle» залишать віртуальну арену з трофеями.

  • За 1 місце — приз 2000€ та запрошення в команду HISM.
  • За 2 місце — винагорода 1000€.
  • Ще 5 учасників отримають почесні відзнаки.

 

Той, хто долучить найбільше друзів чи колег до битви, отримає спеціальний приз — індивідуальний майстер-клас від Олексія Ніжніковського, засновника та креативного директора HISM. Олексій має понад 8 років досвіду у 3D візуалізації та співпраці з провідними архітектурними студіями світу.

Крім того, кожен учасник отримує доступ у чат, де організатори будуть відповідати на питання та забезпечувати підтримку протягом всього поєдинку.

Знайомство з HISM

HISM — українська студія креативної архітектурної візуалізації. Не просто офіс, де всі напружено працюють над проєктами, а дружній колектив, поєднаний спільними цінностями:

  • амбітність робити красиво;
  • прагнення високої якості;
  • відкритість до нових технологій.

 

Все це дозволило компанії створювати більш деталізовані проєкти та зрівнятися за якістю з провідними світовими студіями візуалізації.

Зараз HISM співпрацює з клієнтами з Нідерландів, Бельгії, Великобританії, Німеччини, Іспанії, США, Саудівської Аравії та скандинавських країн.

У портфоліо компанії такі клієнти:

  • OMA;
  • Snohetta;
  • Ricardo Bofill Taller De Arquitectura;
  • AEDAS;
  • та інші знакові імена в архітектурі.

 

Всі в HISM разом святкують свої перемоги та прагнуть більшого, адже завжди є куди зростати. Міжнародний конкурс «Badgers Battle» — чудова можливість для візуалізаторів долучитися до цього росту, продемонструвати свою винахідливість, створити емоції та розповісти історії за допомогою візуальних образів.

Готові прийняти виклик і створити щось, що стане новим словом в архітектурній візуалізації? Тоді приєднуйтесь до створення візуального наративу, який вшановує позачасову сутність свободи!



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!