Частину території Парку культури у Львові планують реконструювати. Візуалізація

1923 0
У межах проєкту планують облаштувати нові прогулянкові доріжки, пандуси, лавки, смітники, нове освітлення.
фото: парк культури

фото: парк культури

У березні планують реконструкцію частини Парку культури відпочинку імені Богдана Хмельницького, що на вул. Болгарській у Львові. За сприятливих погодних умов роботи біля літньої сцени можуть розпочати вже наступного місяця, а завершити хочуть до травня 2022 року. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник парку Олександр Молодий.

Він каже, що реконструювати парк планували протягом останніх чотирьох років. Нині ж оприлюднили відповідну візуалізацію проєкту, до якої ще можуть внести незначні зміни.  

Читайте також: У Парку культури Львова демонтують атракціон, якому майже 40 років. Фото

«Це буде невелика ділянка, хочемо проекспериментувати з новими доріжками, освітленням. Будемо повністю змінювати структуру та філософію парку загалом. У такому ж колючі будемо поступово реконструювати парк весь, зараз, на жаль, цього зробити не зможемо», – каже він.

У межах проєкту планують облаштувати нові прогулянкові доріжки, пандуси, лавки, смітники, нове освітлення. Також хочуть висадити нові великорослі дерева та кущі.

«Проєкт розробила група архітекторів. Коли повністю завершимо роботи над проєктом, то оголосимо, хто це зробив. Окрім цього, гроші – не бюджетні, а меценатів. Дехто вже зробив свій внесок, а дехто ще зробить. Коли будемо чітко розуміти та проговоримо з усіма, то озвучимо. Це стане відомо орієнтовно в перших числах березня», – додає Олександр Молодий.

Читайте також: У Львові висадили «Сад здоров’я». Фото, відео

Директор також сподівається, що зміни сподобаються мешканцям. У Парку очікують – це зробить його зручним, безпечним та доступним.

Нагадаємо, що в Парку культури у Львові списали 35-річний атракціон «Орбіта». Його ввели в експлуатацію ще у 1986 році.

Юлія Осим

Візуалізація зі сторінки Парку культури та відпочинку на Фейсбуку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!