Частину вулиці Дністерської у Львові зроблять односторонньою

2390 0
Рух реорганізують до кінця лютого, а Сихівська райадміністрація має встановити відповідні знаки до 28 лютого.
Фото: з Googlemaps

Фото: з Googlemaps

На вулиці Дністерській у Львові, поблизу дитячої лікарні, реорганізують рух. У п’ятницю, 11 лютого, під час засідання комісії з безпеки дорожнього руху прийняли рішення про те, аби облаштувати односторонній рух на частині вулиці Дністерської.

Члени комісії також зазначили, що з таким проханням звернулось керівництво лікарні. Односторонньою стане ділянка від вулиці Дунайської.

Читайте також: У Львові планують реорганізувати рух на найбільш проблемних перехрестях. Перелік

Рух реорганізують до кінця лютого, до 28 лютого Cихівській районна адміністрація має вставновити знаки 5.5, 3.21, а також знаки заборони зупинки 3.34 з парного боку вулиці.

Нагадаємо, що у Львові планують змінити напрямок руху на вулиці Федьковича. Йдеться про відтинок від площі Липневої до вул. Тобілевича. Окрім цього, на останній планують встановити антикишені, щоби унеможливити паркування, яке блокує рух громадського транспорту.

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!