Частину вулиці Курмановича закрили на ремонт. Схема об’їзду

2182 0
Вулицю ремонтують двома частинами.
фото: лмр

фото: лмр

Із 17 березня по 31 липня у Львові перекривають вулицю Курмановича, на ділянці від Курмановича, 9 до Рудненської. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: Коли у Львові почнуть ремонт вулиці Вітовського

Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 42,4 млн грн. Організація дорожнього руху буде відбуватися відповідно до затвердженої тимчасової схеми ОДР.

Нагадаємо, вулицю Курмановича на ділянці від П'ясецького до Данила Апостола відремонтують за понад 86 млн гривень. Завершити капітальний ремонт вулиці мають до кінця року. Також, як повідомив під час ефіру проєкту Tvoemisto.tv «Реформи без ілюзій» керівник відділу інвестиційних проектів ЛКП «Львівавтодор» Павло Сирватка на Курмановича у Львові, у межах капремонту вулиці, планують облаштувати кільце.

Торік навесні активісти зареєстрували петицію з вимогою відремонтувати вулицю в Залізничному районі Львова, яка зможе розвантажити в час пік вулицю Городоцьку. Також після ремонту нею курсуватиме автобусний маршрут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!