Через аварію у Львові не курсують деякі трамваї та тролейбуси

1987 0
Проблема є на двох тролейбусних маршрутах – 32 і 22 – вони не будуть курсувати.
Фото: Lviv.vgorode.ua

Фото: Lviv.vgorode.ua

На високовольтній лінії в депо на вул. Городоцькій трапилась аварія. Так, наразі не курсують більшість трамвайних маршрутів та тролейбусні маршрути №32 та 22.

«Виникла аварійна ситуація на «Львівелектротранс» – на третій тяговій підстанції депо на вул. Городоцькій вибило основний і резервний високовольтний кабель. Працівники підприємства вже шукають пошкодження. Відповідно, випуску трамваїв не буде, тільки частково тягачем перетягують до костелу, також трамвай №2 витягнуть на маршрут», – йдеться в повідомленні пресслужби ЛКп «Львівелектротранс».

Читайте також: Львівський тролейбус. Історія у фотографіях

Проблема є на двох тролейбусних маршрутах – 32 і 22 – вони не будуть курсувати, а всі інші курсуватимуть. Її планують вирішити сьогодні до обіду.

«Люди працюють вручну, тому ліквідація потребує більше часу. Працюємо вручну, не залучаючи техніку, бо це кабелі, важливо їх не пошкодити. Імовірно ліквідація аварії триватиме до обіду», – каже Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, що тролейбус №22 у Львові сполучає ЛНУ ім. Івана Франка та автовокзал на вул. Стрийській, а №32 теж курсує від Франкового вишу до мікрорайону Левандівки.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!