Через двох дівчат екстрено зупинили поїзд «Львів – Київ»

4821 0
Від Львова вони почали розпивати алкоголь, курити цигарки безпосередньо у вагоні і кричати, не зважаючи на зауваження.
фото: уніан

фото: уніан

Через двох дівчат 17-ти та 19-ти років зупинили поїзд «Львів – Київ». Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» у своєму телеграм-каналі.

Від Львова пасажирки почали розпивати алкоголь, курити цигарки безпосередньо у вагоні, слухати гучно музику, кричати, не зважаючи на зауваження. Людей через це із сусідніх купе переселили до іншого вагону.

На станції «Шепетівка» начальник потягу прийняв рішення висадити дівчат із поїзда, оскльіки самі вони вийти не захотіли.

Раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що провідникам у поїздах дозволять користуватись газовими балончиками для захисту. 

«Я вважаю, що необхідно мати хоча би газові балончики, розглядався такий варіант як шокери, але не можуть працівники Укрзалізниці ними користуватись, бо такі спецзасоби дозволені тільки поліцейським. А використовувати газовий балончик – краще, ніж не використовувати нічого взагалі», – каже Владислав Криклій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!