Через Львів курсуватиме потяг із вагонами-трансформерами. Відео

11269 0
Завтра, 17 січня, у перший рейс відправиться швидкісний поїзд «Нічний експрес» №149 сполученням Київ-Івано-Франківськ, у складі якого – нові вагони-трансформери.
фото: izvestia.kiev.ua

фото: izvestia.kiev.ua

Загалом із 21 пасажирського вагона, які за замовленням виготовить Крюківський вагонобудівний завод, «Укрзалізниця» придбає 13 нових вагонів із купе-трансформерами. Їх використовуватимуть у нічних та денних поїздах.

«Особливістю та перевагою вагонів-трансформерів є можливість їх використання як на нічних маршрутах, так і на денних маршрутах поїздів Інтерсіті з комфортабельними кріслами. У нічному режимі вагона нижні і верхні полиці купе (всього 4) використовуються як комфортні спальні місця. У денному режимі нижні полиці купе легко трансформуються у зручні місця для сидіння»,  – йдеться у повідомленні «Укрзалізниці».

Як повідомив очільник «Укрзалізниці» Войцех Балчун на сторінці і у Facebook вагони-трансформери обслуговуватимуть «Нічний експрес» №149 сполученням Київ-Івано-Франківськ.

Вартість квитків класу «купе» із Києва до Франківська на «Нічний експрес» №149 складає 375,55 грн.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!