Через матчі збірної України у Львові перенесуть концерт Олега Винника

5734 0
Концерт відбудеться на стадіоні, тільки в інший день або в іншому форматі.
фото: Главком

фото: Главком

Через матчі збірної України проти Сербії та Люксембурга на «Арені Львів» перенесуть концерт Олега Винника. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив в. о. директора стадіону Юрій Майборода.

Зараз якраз триває процес перемовин адміністрації стадіону з командою співака.

«Ми маємо знайти рішення, щоб не нашкодити футболу. Загалом це робоча ситуація. Ми або оберемо іншу дату, або змінимо формат проведення, розташування сцени чи місця розміщення глядачів. Першочергово для нас – провести матчі збірної на найвищому рівні», – каже Юрій Майборода.

Читайте також: Біля Арени Львів зведуть житловий квартал із озерами

За словами директора, концерт принесе значний дохід для стадіону, тому мова про його скасування не йде. Наразі все залежить від планів Олега Винника. Результати перемовин можуть стати відомими до кінця тижня.

Нагадаємо, що 7 та 10 червня на стадіоні «Арена Львів» збірна України проведе два матчі відбору до турніру Євро-2020 проти збірних Сербії та Люксембургу відповідно. Спортивний журналіст Ігор Циганик у своїй програмі «Циганик Live» повідомив, що матч з сербами може не відбутися через запланований на 1 червня концерт Олега Винника, оскільки газон стадіону буде в неналежному стані.

Додамо, що раніше матч між Україною та Сербією планували перенести зі Львова через заміну газону на стадіоні.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!