Через негоду до Львова спізнюється низка пасажирських і приміських поїздів

1796 0
На колії попадали дерева.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

До Львова спізнюються потяги з Києва, Ужгорода та Бахмута. Про це повідомляє пресслужба Львівської залізниці.

Ідеться про поїзди №49 Київ – Трускавець, №81 Ужгород – Київ, №29 Ужгород – Київ та №141 Бахмут – Львів. Також затримується потяг №602 Львів – Солотвино. Також затримується і низка приміських потягів.

Читайте також: Із Києва до Львова курсуватиме додатковий поїзд Інтерсіті

Причина затримки – шквальний вітер, що повалив на колії кілька дерев. Окрім того, є нависання гілок на лініях електропередач, кажуть у Львівській залізниці. Ідеться про ділянки станції Ходорів, дільниці Львів – Сапіжанка, Оброшино – Щирець, Любінь Великий – Комарно, Яблонька – Соколики – Сянки, Рожнятів – Долина, Глибочок Великий – Озерна, Озерна – Зборів, де не працює залізнична інфраструктура через негоду.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустила ще один офіційний канал комунікації з пасажирами – тепер зі скаогами та пропозиціями можна писати на месенджер.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!