Політична реклама

Через негоду львів`янам не радять їхати в Румунію

1332 0
З огляду на подальше погіршення погодних умов на території Румунії, МЗС рекомендує громадянам України переглянути свої плани щодо подорожей до цієї країни без крайньої необхідності до нормалізації ситуації.

Про це повідомляє прес-служба українського МЗС.

За повідомленням компетентних органів Румунії, обмежено та тимчасово перервано автомобільний рух на усіх дорогах у південно-східних та північних повітах: Арджеш,Брашов, Прахова, Ільфов, Сібіу, Джурджу, Бузеу, Вранча, Яломіца, Димбовіца, Келерашь, Бреїла,Галаць, Тулча, Констанца, а також у м. Бухарест.

Крім того, у зазначених повітах виникли проблеми із рухом залізничного та повітряного транспорту.

За прогнозами синоптиків, протягом найближчого часу збережуться сильні снігові опади та заметілі у південно-східних повітах країни та на кордоні з Україною.

У разі потрапляння у надзвичайну ситуацію, громадянам України слід звертатися до Посольства України в Румунії за номерами телефону: (+4021) 2303660 та (+4021) 2113668, Генерального консульства України в Сучаві за номером телефону: (+40230) 520167, а також на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: (044) 238 16 57.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!