Через негоду на Львівщині знеструмлені понад 60 населених пунктів

1062 0
Відновлюють електропостачання 25 аварійних бригад.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині через негоду знеструмлено 66 населених пунктів. 33 з них – частково, а інші – повністю. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Станом на цю годину через несприятливі метеоумови на Львівщині знеструмлені 66 населених пунктів (33 повністю та 33 частково)», – йдеться у повідомленні.

Відновлюють електропостачання 25 аварійних бригад. До цього також залучили 37 одиниць техніки.

Правила електробезпеки під час негоди: не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів, адже можна отримати смертельний удар електрострумом.

Відходити з небезпечної зони потрібно «гусячим кроком» – зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними ковзаючими кроками.

Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади «Львівобленерго».

Якщо Ви побачили пошкоджені електромережі – одразу повідомте про ситуацію за номерами: 0-800-30-15-68 (цілодобово, безкоштовно) або на інші номери кол-центру: 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68.

Нагадаємо, що у Львові та області тиждень розпочався з хмарності та невеликих дощів. 

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!