Через негоду українцям радять відмовитися від поїздок у гори

2558 0
За даними Укргідрометцентру, 13-14-го січня у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей прогнозують снігопади та хуртовини.
Фото: svetlovodsk.com.ua

Фото: svetlovodsk.com.ua

У зв'язку з цим очікується значний (ІІІ) рівень лавинонебезпеки. У гірських районах Закарпатської області існує загроза зсувів снігу на дороги. «Просимо вас бути обачними та тимчасово відмовитись від поїздок вказаними районами до покращення погоди», – радять у прес-службі Укравтодору.

Як прокоментувала для Tvoemisto.tv речниця Служби автомобільних доріг у Львівській області Тетяна Паробій, на дорогах загального користування Львівщини зараз проблем із рухом немає, а проїзд забезпечений у повному обсязі.

Читайте також: На дорогах Львова – ожеледиця. 7 порад для водіїв

Тим часом, у зв’язку з різким погіршенням погодних умов (снігопад, хуртовини, різкий поривчастий вітер, ожеледиця), тимчасово обмежили рух для великовагових та великогабаритних транспортних засобів на а/д Н-09 Мукачеве — Рахів — Богородчани — Івано-Франківськ — Рогатин — Бібрка — Львів на території Закарпатської області та в’їзд з Івано-Франківської до Закарпатської області, – інформує прес-служба Мінінфраструктури.

Додамо, 13-го січня синоптики прогнозують у Львові хмарну погоду, мокрий сніг та ожеледицю на дорогах. Температура повітря вночі 4 – 9° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!