Через нетверезого водія біля Львова трапилася потрійна ДТП

3175 0
Унаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій «ЗАЗу», а також водій та 39-річна пасажирка мікроавтобуса.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

На Львівщині нетверезий водій вчинив потрійну дорожньо-транспортну пригоду, унаслідок якої трьох людей доправили до лікарні. Аварія трапилася вчора, о 15:40, на автодорозі «Київ – Чоп» неподалік села Зубра Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ЗАЗ Сенс», 28-річний мешканець району, скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Фольксваген» під керуванням мешканця Львівщини віком 41 рік, який їхав попереду. Після удару «Фольксваген» по інерції зіткнувся з легковиком «Форд», яким керував 29-річний львів’янин.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій «ЗАЗу», а також водій та 39-річна пасажирка мікроавтобуса, їх доправили у лікарню. Окрім того встановили, що водій «Сенсу» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: Майже диверсії, або чому слід у п'яних водіїв вилучати авто на потреби ЗСУ

За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що через ДТП, які скоюють п'яні водії, колишній патрульний та активіст Pitbull Lviv Микола Ільчук і 4 інші громадські організації Львівщини звернулись до голови ОДА 7 травня з проханням видати подібне розпорядження та наразі очікує відповіді. Натомість, як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі Львівської ОВА, поки що видавати такого розпорядження не планують. Про те, чому слід вилучати авто у п'яних водіїв на потреби ЗСУ, читайте тут.
Фото: поліція Львівської області

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!