Через підозрілу сумку із залізничного вокзалу Львова евакуювали понад 200 людей

1272 0
Поліцейські перевірили підозрілу сумку на залізничному вокзалі у Львові і вибухонебезпечних предметів не виявили.
Фото: Андрій Василюк

Фото: Андрій Василюк

Сьогодні, 10 серпня, близько 11.00, до поліції надійшло повідомлення від працівників головного залізничного вокзалу міста Львова, що на пл. Двірцевій, про підозрілу сумки, яку виявили в одному із залів очікування.

На місці події працювали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські. Правоохоронці евакуювали понад 230 осіб – працівників та пасажирів.

Читайте також: У львівському аеропорту знешкодили сумку, в якій, ймовірно, бути вибухівка. Фото, відео

Водночас поліцейські обстежили підозрілу сумку і вибухонебезпечних предметів не виявили. Зараз вони встановлюють особу, що є власником багажу.

Нагадаємо, що напередодні На території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького знешкодили сумку, в якій міг бути небезпечний пристрій. Тоді працівники служби безпеки аеропорту повідомили поліцію про те, що на території аеропорту виявили підозрілу сумку, в якій могла бути вибухівка. Працівників та пасажирів також евакуювали.

Фото: поліція Львівської області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!