Через ракетну атаку у Львові є постраждалий. Оновлено

9000 0
Потерпілий у стані середньої важкості.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

11 жовтня росія вдарила ракетами по двох об’єктах критичної інфраструктури на Львівщині. У результаті обстрілів постраждала людина.

Джерело: міський голова Львова Андрій Садовий у Telegram

«Львів. За попередніми даними в наслідок ракетного удару травмовано  одну людину. Стан середньої важкості», – зазначив він.

Згодом голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що у Львові внаслідок удару постраждав 53-річний чоловік. У нього осколкове поранення. Стан постраждалого оцінюють як середньої важкості. Медики надали йому всю необхідну допомогу і відпустили лікуватися амбулаторно. 

Читайте також: «Будуть нові ракетні атаки». Садовий сказав, як Львів готується до ударів рф

Нагадаємо, вранці 11 жовтня по Україні знову оголосили масштабну повітряну тривогу. 11 жовтня російські військові завдали ракетного удару по об’єкту енергетики. Відомо про три вибухи на двох об‘єктах енергетики у Львівській області.

Як повідомив Андрій Садовий, унаслідок ракетного удару 30% Львова залишились тимчасово без електроенергії. Також перебої з водопостачанням у Сихівському та Франківському районах міста. Мер попросив містян зробити невеликі запаси води.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!