Через ремонт Личаківської автобус №40 змінює схему руху

3804 0
Ремонт частини вул. Личаківської від вул. Букової до межі міста починають вже завтра.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові від завтра, 27 травня, автобус №40, що сполучає Винники зі Львовом, курсуватиме за зміненою схемою. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зміна схеми руху пов’язана з тим, що завтра починається ремонт частини вул. Личаківської від вул. Букової до межі міста.

На час проведення ремонтних робіт автобуси на маршруті №40 курсуватимуть за такою схемою: Винники (вул. Кільцева) — вул. Академіка Сахарова — вул. Івасюка — с. Лисиничі — вул. Тракт Глинянський — вул. Личаківська і далі за маршрутом.

Роботи на вул. Личаківській буде виконувати ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Загальна вартість робіт становить 160,3 млн грн.

У проєкті капітального ремонту ідеться про капітальний ремонт дорожнього одягу, будівництво господарсько-побутового каналізаційного колектора, реконструкцію дощового каналізаційного колектора, прокладання електролінії зовнішнього освітлення, заміну ділянок газопроводу, ремонт кабелів зв’язку, перевлаштування тротуарів в межах забудови та влаштування нових тротуарів за межами забудови, влаштування велосипедних смуг, нових зупинок громадського транспорту тощо.

Читайте також: Історія ремонту вулиці Личаківської у датах і цифрах. Візуалізація

Завершити роботи мають до кінця жовтня 2021 року. Проєкт виготовили торік у ТзОВ «Науково-виробниче об’єднання Трансінжиніринг».

Додамо, що вулиця Личаківська з’єднує центр Львова з Винниками та є однією з найдовших у місті. Її частину від площі Митної до вулиці Крушельницької відремонтували у 2011 році за 3 млн євро, які надав у кредит ЄБРР. У 2018 році після реконструкції відкрили другу частину вулиці – від Мечнікова до розворотного трамвайного кільця на Пасічній. На вулиці замінили комунікації, мощення та трамвайні колії.

Нагадаємо, в бюджеті розвитку на 2020 рік на капремонт вулиці Личаківської від Букової до межі міста заклали 40 млн грн. Торік ЛМР погодила позику 1,2 млрд грн на ремонт низки вулиць, зокрема й Личаківської.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!