Через ремонт моста на трасі Київ-Чоп біля Львова обмежать рух транспорту. Схема об'їзду

1669 0
Закінчити ремонтні роботи планують наприкінці цієї осені.
Умовне фото

Умовне фото

З вівторка, 15 серпня, розпочинається капітальний ремонт мостового переходу через річку Малехівка на автомобільній дорозі Київ-Чоп у Малехові. З 7:00 год проїзд на Східному під’їзді до Львова буде закритий.  

«Об’їзд ділянки ремонту здійснюватиметься через кільцеву дорогу Львова. Для легкового транспорту діятиме ще один альтернативний маршрут – через населені пункти Дубляни та Великі Грибовичі», – йдеться у повідомленні Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Схема об'їзду

За інформацією управління транспорту ЛМР, на час ремонтних робіт міські автобуси №1А та №60 курсуватимуть через с. Великі Грибовичі.

«Аби покращити транспортне сполучення для мешканців с. Малехів, також вивчаємо можливість організації «розриву руху» для маршруту №1А в районі ремонтних робіт. Йдеться про те, що один автобус возитиме пасажирів з Дублян до місця ремонту. Далі пасажири виходять з автобуса, переходять місце ремонту пішки і сідають на інший автобус, що чекає на протилежній стороні. Про прийняте рішення повідомимо додатково», – зазначив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Схема об'їзду міських автобусів №1А та №60

Зазначимо, що залізобетонну переправу, яку ремонтуватимуть, звели ще у 1961 році. Після проведення комісійного обстеження, споруду визнали аварійною. Вже кілька років тут діяли обмеження вантажопідйомності.

Відповідно до проєкту, ми розширимо споруду до 19,2 м і влаштуємо дві смуги в одному напрямку. Завдяки демпферній системі розподілимо зустрічні транспортні потоки. А також з обох сторін влаштуємо підходи до переправи», – інформує Служба  відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Закінчити ремонтні роботи планують наприкінці цієї осені.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!