Через спалах коронавірусу Польща розгортає тимчасові лікарні

2020 0
Агенція стратегічних резервів країни у межах кризового реагування додатково виділить 10 млн медичних масок для Поморського воєводства.
Photo by Bermix Studio on Unsplash

Photo by Bermix Studio on Unsplash

Через різкий стрибок інфікування Covid-19 у дев’яти воєводствах Польщі розгорнуть тимчасові лікарні. Про це під час пресконференції у Гданську сказав глава МОЗ Польщі Адам Недзельський, – передає Укрінформ.

«Сьогодні під час зустрічі урядової групи з кризового реагування під головуванням прем'єра Матеуша Моравецького ухвалене рішення про розгортання тимчасових лікарень в дев’яти воєводствах, зокрема у Поморському”, – зазначив Недзельський, звертаючи увагу на швидке поширення третьої хвилі коронавірусу.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

За його словами, воєводи дев’яти воєводств декларують швидке введення в експлуатацію цих лікарень.

Міністр також повідомив, що Агенція стратегічних резервів країни у межах кризового реагування додатково виділить 10 млн медичних масок для Поморського воєводства (північ країни) і 5 млн масок до Вармінсько-Мазурського воєводства (північний схід).

Додамо, що в Польщі спостерігається різкий стрибок кількості інфікованих. За минулу добу у країні зафіксовано 15 698 нових випадків, що є найвищим показником з листопада минулого року.

Нагадаємо, що напередодні у Польщі спроситили умови вїзду для українських медиків. Детальніше читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!