Через страйк шахтарів у Львові перекрили вулицю Винниченка. Фото

3233 0
Близько 400 вимагають вимагають зарплати за два місяці.
Фото: Андрій Костюк

Фото: Андрій Костюк

Близько 400 шахтарів перекрили рух на вулиці Винниченка. Вони вимагають виплати зарплати за два місяці. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Шахтарі приїхали до Львова на шести автобусах та збираються пікетувати Львівську обласну раду та Львівську обласну державну адміністрацію до 12:00. 

Основна вимога мітингувальників – виплата заробітньої плати за два місяці. 

«Вчора надійшло 10% виплат, а загалом близько 20%. Це кошти за вересень, а вже листопад. Ми заробили 280 млн грн. Це двомісячний фонд. Вчора шахта "Степова" виконала річний план. Якщо до нас таке ставлення, то ми висловлюємо недовіру міністру Ігорю Насалику», – каже працівник шахти «Степова» Сергій Білінський. 

Гірники кажуть, що вони протестували в Києві, перекривали дороги, та влада нічого не змінює. За їхніми словами, єдине, що зупиняє піти на радикальні міри – ситуація на Сході України. 

Нагадаємо, раніше шахтарі планували перекрити трасу Львів - Рава-Руська, проте замість цього влаштували пікет під ЛОДА. 

Андрій Костюк

Фото автора


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!