Львів висловив співчуття родинам загиблих в Одесі

2449 1
Вчора, 17 жовтня, поблизу м. Затока, що на Одещини, сталась трагедія – в кілометрі від узбережжя через шторм перекинувся пасажирський катер «Іволга». Внаслідок трагедії загинули 12 пасажирів, ще 20 госпіталізовані до медичного закладу. Відтак міський голова Львова Андрій Садовий дав розпорядження приспустити штандарт міста Львова на Ратуші в знак трауру, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
Фото: city-adm.lviv.ua

Фото: city-adm.lviv.ua

«Громада нашого міста співпереживає з усією громадою Одещини. Співчуваємо родинам, які втратили своїх рідних», - зазначив з цього приводу міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що вчора, 17 жовтня, прогулянкове судно «Іволга» вийшло з приватної бази для прогулянки в акваторії Чорного моря в районі м. Білгород-Дністровський. За попередніми даними на борту перебували 36 осіб. Під час повернення на базу приблизно о 16:00 год. судно перевернулося.

Як повідомив у Facebook заступник глави Одеської ОДА Володимир Жмак, причина трагедії – сильний шторм і відсутність рятувальних жилетів.

Сьогодні в Одеській області оголошено траур.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
19 Жовтня, 2015 10:52
пролетарий как раз им поможет на том свете , это приспущення штандарта, ну кто же виноват что эти дебилы в шторм решили порыбалить..? а приспущення штандарта это самопиар, если уж так переживаете за хохлов то роздайте бедным,пенсионерам,детям без родителей, свои маетки деньги в овшорах, или это не по адресу..?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!