Через туман скасовано кілька авіарейсів зі Львова. Перелік

3737 0
Також частина авіарейсів затримується.
ілюстративне фото: сторінка Міжнародного аеропорту "Львів" у Facebook

ілюстративне фото: сторінка Міжнародного аеропорту "Львів" у Facebook

Сьогодні, 20 жовтня, через туман було скасовано кілька авіарейсів, зокрема Бидгощ-Львів та Львів-Варшава, повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту «Львів». Також рейси Познань-Львів-Познань відмінили через технічні причини.

Згідно з даними на офіційному сайті аеропорту, скасованими є рейси зі Львова до Познані, Варшави та Відня, а також з Познані до Львова. Рейс Бидгощ-Львів перенаправлений. Затримуються рейси зі Львова до Києва і Стамбула, а також маршрути Київ-Львів, Мюнхен-Львів, Стамбул-Львів та Мінськ-Львів.

Читайте також: Зі Львова запустять сім нових авіарейсів

Рейс із Бидгоща перенаправили до Варшави,  де літак приземлився о 6:15. Пасажирів, що мали відлітати до Варшави зі Львова, відправлять сьогодні найближчим рейсом. Так само частину пасажирів, що мали прямувати до Відня, відправлять до Відня сьогодні, частину – завтра рейсом до Мюнхена.

Погодні умови почали суттєво погіршуватися вночі о 1:51. Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі аеропорту, туман поступово розсіюється, тому запланований перший рейс до Мілана сьогодні має полетіти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!