Через тимчасове знеструмлення затримуються два поїзди з Києва

552 0
Інші поїзди наразі продовжують рух.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

Поїзди продовжують рух, резервні локомотиви Укрзалізниці перебувають у готовності, посадка та висадка триває через підземні переходи. Наразі є затримка двох поїздів.

Джерело: Укрзалізниця

Які поїзди затримуються:

  • №712 Київ-Краматорськ  1 год,
  • №111 Київ-Ізюм 1 год. 33 хв.

 

«Нагадуємо, що пасажири, які пропустять свій рейс через повітряну тривогу та зупинку громадського транспорту на шляху до вокзалів, мають можливість скористатися наступним рейсом у тому ж напрямку без зміни квитка», – додають на сторінці.

Читайте також: Масштабна повітряна тривога в Україні. Куди летять ракети

Нагадаємо, у понеділок, 5 грудня, по всій Україні оголосили повітряну тривогу. Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат повідомив, що росіяни запустили ракети з району Волгодонська, Каспійського та Чорного морів. Станом на 14:00 вилетіли російські стратегічні бомбардувальники, і перша хвиля ракет запущена.

Софія Шавранська

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!