Через веломарафон на Львівщині обмежать рух транспорту. Схема об’їзду

1652 0
Водіїв закликають врахувати цю інформацію при плануванні маршруту
Фото: Умовне

Фото: Умовне

На дорогах Яворівської громади починаючи з 1 вересня на три дні обмежать рух транспорту через веломарафон.  

Джерело: Яворівська міська рада

Зокрема, 1 вересня буде перекрита дорога від села Лісок до кільця біля села Грушів з 10:30 по 14:00 годину; 2 вересня перекриють цей же напрямок руху (зі села Лісок до кільця біля села Грушів) з 9:30 по 14:00 годину; 3 вересня перекриють дорогу в центрі міста Яворова (пл. Ринок –  вул. Львівська - вул. Шевченка – вул. Шептицького – вул.Франка – вул. С.Стрільців) з 9:00 до 13:00 години.

Водіїв закликають врахувати цю інформацію при плануванні маршруту та не створювати заторів на вказаних напрямках.

Нагадаємо, у Львові 3 вересня пройде благодійний півмарафон на трьох дистанціях – 21 км, 5 км та 1,6 км.  Через це громадський транспорту курсувати зі змінами. Детальніше, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!