На Львівщині перекинувся рейсовий автобус

7662 0
У ДТП потрапив автобус за маршрутом Львів – Липівка.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

29 вересня вранці о 7:50 на автодорозі Львів – Тернопіль неподалік села Тарасівка легковий автомобіль зіткнувся з рейсовим автобусом Львів – Липівка. В дорожній автопригоді постраждали четверо осіб, яких госпіталізували до медичного закладу. Про це повідомляють у поліції Львівщини.

За інформацією правоохоронців, 32-річний водій за кермом «Фольксвагена» зіткнувся з рейсовим автобусом сполученням Львів- Липівка, яким кермував 49-річний мешканець Львівщини.

У результаті травмувалися четверо осіб – троє пасажирів автобуса та 35-річний пасажир легковика. Діагнози постраждалих медики встановлюють.

У поліції додають, що за фактом дорожньо-транспортної автопригоди вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, яке загрожує винуватцю аварії, – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.  

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!