Київ

У Києві відкрили кафе зі столиком з назвою Азовсталь. Як заклад відрегаував на критику

1143 0
Київська ресторація втрапила у скандал через використання символів війни. Ресторатори стверджують, що відкриваються, аби працювати і допомагати ЗСУ.
Фото:  kyivcutlet

Фото: kyivcutlet

У Києві відкрився новий заклад «Котлета по-київськи», який пропонує гостям посмакувати котлетами за столом з написом «Азовсталь». Відповідний пост з’явився на сторінці закладу в Instagtam.

«У Києві відкрився новий заклад. Побачивши фото, я прифігів, але вирішив не робити поспішних висновків і читнути, що ж стоїть за цим. Але на словах «поки ви смакуватимете котлетою по-київськи» таки випав в осад. Сподіваюся, що історія там тягне за собою потужну допомогу ЗСУ і шалений проект, аби витягнути усіх «сталевих» із полону. Інакше це треш якийсь»,написав у facebook ресторанний критик Всеволод Поліщук.

Зазначимо, що заклад  називає себе «ресторацією української незламності». В оформленні інтер’єру закладу використано патріотичну символіку, зокрема, в ньому можна побачити портрет В’ячеслава Чорновола та бородянського півника, якого продавали з аукціону.

Після розгортання скандалу у мережі, власники ресторації видалили фото зі столом та опублікували пост, в якому запевнили, що «не хотіли робити з цього піар хід, або якось просуватись за рахунок нашої спільної трагедії».

Ресторатори стверджують, що  відкриваються, аби працювати і допомагати ЗСУ, а стіл пообіцяли прибрати. 

«Наразі ми ще не відкрились. Ще раз дякуємо кожному, хто висловив свою думку. У закладі цього стола не буде», - йдеться у публікації.

Водночас інший київський заклад, який називається «Котлета по-київськи» звернув увагу, що новий ресторан вирішив назватися так само - «Котлета по-київськи».

«На фото - заклад «Котлета По-Київськи», який недоброчесно вкрав наше ім‘я, зв‘язується з нашими постачальниками та навіть привласнив собі наш брендовий колір», - йдеться на сторінці закладу в Instagram. 

Нагадаємо, столична броварня Varvar brewery втрапила у скандал із назвою для пива «Герої не вмирають». Нещодавно також у схожий скандал потрапила ірпінська компанія ТОВ «Комбуча Україна», яка випустила напій «Героїчна Буча Комбуча»

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!