На правах реклами

КН РІЕЛ у Львові ввела в експлуатацію усю сьому чергу ЖК «Велика Британія»

2495 0
ЖК «Велика Британія», що на вул. Т. Шевченка,17 отримав сертифікат готовності, невдовзі його введуть в експлуатацію.
ЖК "Велика Британія"

ЖК "Велика Британія"

Корпорація нерухомості РІЕЛ отримала сертифікат готовності до експлуатації на всю сьому чергу ЖК «Велика Британія», що у Львові. А це – ще плюс 10 249 м2 житлової площі у двох будинках, або 216 новеньких квартир, які незабаром отримають своїх власників.

«Попри обставини, наша команда продовжує ефективно працювати, виконуючи усі взяті перед інвесторами зобов'язання. Сьома черга «Великої Британії» – чудовий цьому доказ, – каже Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник, загалом цей ЖК дуже вдалий – тут чудова локація, гарна інфраструктура, тому й продані всі квартири. Тож ми прийняли рішення, що збудуємо ще одну – восьму чергу «Великої Британії. Дякую нашим клієнтам за довіру». 

Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник 

Варто зазначити, що з початку повномасштабної агресії росії РІЕЛ одним із перших забудовників відновив свою діяльність спочатку у Львові, а потім і у Києві, та продовжує добудову розпочатих раніше проєктів. Це вже 11 об’єкт, який девелопер завершив і отримав сертифікат готовності.

Житловий комплекс «Велика Британія» – це житло комфорт-класу в центрі Львова, на вул. Тараса Шевченка, 17. У безпосередній близькості від новобудови розташовані дитячі майданчики, торговельний центр, паркінг, фітнес-центри та зупинки громадського транспорту. Особливостями помешкань є панорамні вікна з видом на старий Львів та планування з дворівневими апартаментами.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!